“Başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Türkiye karar verirse her şeyi başarır.”

  1. Dolayısıyla bu aşamada “genel af”Çalışması gerekli bir çalışmadır.

“Verdikleri Sözlerin durması için  düşeni yapmaya hazır olunmalıdır.Sizce de tek çözümün genel af olduğu doğru değil mi ?

Hapishaneler dolup taşmış. Hakimler davalara yetişemedikleri için, insanlar bir yılı bile aşkın sürelerde tutuklu kalıyor.mutabakat sağlanabildi, toplumumuza yeniden barış, birlik, beraberlik ve huzur ortamı hakim olabilir.Ama eşit şekilde af için adımların atılması ve gerekli açıklamaların yapılması doğrultusunda halka.Huzurumuzu gerçekten sağlama şansı olan bu olayı gerçekleştirmek için, herkes elinden geleni yapmalı.Sorunlar hapishaneler elden geçirilmeli, kanunlar yeniden düzenlenmeli, daha adil şartlarda yargılama sistemi getirilmeli. Davaların daha kısa sürelerde sonuçlanmaları sağlanmalı. Tüm bunlar için, genel af bir fırsat olacaktır.

Genel af deyince, bir çok kişinin bazı konularda itirazları olacaktır.,Yıl 2014 yeni Türkiye artık insanları dışlamayalım artık topluma yineden kazandıralım ”Başarabiliriz”

Başkalarının affına itiraz edilecektir.

Bu konuda yerli mutabakat ilerleme kaydedebiliriz.

Cezaevlerinden topluma salıverme araştırmada .Adli mahkumlardan biri çıkmadı. Bu ne demek istediğim belidir.

Bu arada barışın temini için herkesimin yararlanabileceği bir genel affın çıkarılması zorunlu hale gelmiştir, diye düşünüyorum.

 

Bu yazı Genel içinde yayınlandı ve , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın